Oavsett hur man vrider eller vänder på det är det solklart att kronan på verket när det kommer till husbyggen är taket. Uttrycket ‘fyra väggar och ett tak’ är ett tydligt exempel på detta. Olika klimat ställer olika krav på tak. Vi på Nordborr ser till att hjälpa dig som kund hitta det mest lämpliga taket för dina behov. Vi har god koll på tak-marknaden i Helsingborg och ser till att utvärdera kundens personliga behov samt de tekniska krav som produkten behöver uppfylla.

För långa och regniga dagar måste taket skydda insidan från vattenskador. Hunden, katten och barnen vill ju inte bli väckta av vattenstänk i ansiktet. På Nordborr vet vi att för att något ska vara vattentätt måste varje detalj tas i omtanke: fogar, virke och isolering kan lätt ta skada om de inte täcks ordentligt. Så när du ska renovera ditt tak i Helsingborg kan du vända dig till oss på Takläggare i Helsingborg.

Viktigt med bra isolering

Under kalla vintrar med mycket snö är det viktigt att taket håller inne värme och står emot vikten av snö som kan samlas över längre perioder. Under vintern är det även viktigt att väta hålls ute. Heta somrar kan vara problem för vissa tegeltyper eftersom de kan spricka när de kyls ned av till exempel en regnskur efter en lång dag i hettan.

Äldre hus kan vara aktuella för renovering då fogar och annat material som är till för att hålla exempelvis väta ute eller värme inne kan åldras och i tiden bli för slitet för att uppfylla sitt ändamål, därför är det viktigt att hålla koll på när taket byggdes eller senast renoverades. Sveriges klimat är väldigt dynamiskt me vi beredda att tackla dessa problem för att du ska få ett hållbart tak i Helsingborg.